Doprava zadarmo pri objednávke nad 50€

STAROSTLIVOSŤ O MUŽA

PASTA & LOVE zhŕňa myšlienku muža, ktorú sme si pre túto líniu predstavili. Je to bon vivant: Muž, ktorý vie oceniť kvalitu vecí a ktorý sa rozhodne nimi obklopiť. Kultúra, dobrá kuchyňa, strih na mieru, bicykel vo voľnom čase, namiesto znečisťujúceho automobilu, relaxačná prestávka za barovým stolom, pred espressom pripravenému k dokonalosti.
Muž, ktorého sme si predstavovali, cestuje okolo sveta, ale nestráca svoju identitu a váži si svoje vlastné tradície a hodnoty. PASTA & LOVE oslavuje pohodu s jemnou iróniou, evokuje dva symboly, ktoré najviac vystihujú Talianskú kultúru po celom svete. Dobré jedlo a lásku.

Fľaše sú čiastočne vyrobené z recyklovaného skla (34% po ukončení spotreby a 24% z priemyselného odpadu), aby mali menší dopad na životné prostredie. Všetky balenia Pasta & Love sú recyklovateľné, vrátane gélu na holenie.

PASTA & LOVE produkty tu .

Taktiež emisie oxidu uhličitého, generované z výroby všetkých balíkov línie, sú plne kompenzované vďaka projektu EthioTrees, ktorý zabezpečuje opätovné zalesnenie prírodných rezervácií v severnej oblasti Etiópie, ktorej hrozí dezertifikácia. Všetky výrobky rady majú veľmi výraznú citrusovú a energickú vôňu.
Okamžitá sviežosť vyžaruje z citrónov, bergamotu a pomarančových kvetov, ktoré dominujú vo vrchných tónoch, obklopené tónmi dúhovky a pačuli, ktoré vôňu obklopujú a pôsobia živo a jemne.