Doprava zadarmo pri objednávke nad 50€

O nás

Naša spoločnosť HairCentrum s.r.o. je veľkoobchod s vlasovou kozmetikou, ktorá pôsobí na Slovensku od roku 2013, avšak obchodnou činnosťou sa tím spoločnosti zaoberá od roku 2004. Ponúkame produkty kvalitnej prírodnej talianskej vlasovej kozmetiky Davines, ale aj kompletný servis pre začínajúcich aj profesionálnych kaderníkov. Sme exkluzívnym distribútorom značky DAVINES na Slovensku.
Navštívte našu kamennú predajňu, kde Vám naši pracovníci radi poradia s výberom a predstavia Vám naše novinky a bestsellery. Prípadne sa na nás obráťte  telefonicky alebo mailom a radi Vám pomôžeme.

PRÍBEH ZNAČKY DAVINES

V roku 1983 bola firma DAVINES založená našou rodinou Bolatti V Parme v Taliansku. Od počiatku sme sa zamerali na tvorbu kvalitných produktov, ktoré sú vedecky vyvíjané a vyjadrujú svoj charakteristický štýl a ducha. Kvalita pre nás znamená slobodu tvoriť tie najlepšie produkty so starostlivou pozornosťou a rešpektom voči životnému prostrediu, s použitím vysoko kvalitných prírodných ingrediencií a vedeckej presnosti tak, aby sme zaručili bezpečnosť našich zákazníkov. 
DAVINES sme sa odvážili urobiť to, v čo veríme, než aby sme sa nechali unášať hlavným prúdom. Riadime sa vlastnou intuíciou, ktorá nám ukazuje cestu. To nám dáva  voľnosť rozvíjať koncepty a produkty, ktoré sú originálne, autentické a emocionálne prepojené s ľuďmi. DAVINES používa iba obnoviteľné zdroje a je certifikovaný ISO 9001.


Krása a udržateľnosť

„Krása zachráni svet”. V DAVINES veríme, že je to možné a veríme, že vďaka našej vízií udržateľnosti sa to môže stať. Vytváraním „krásy“ chceme povzbudiť ľudí, aby sa o seba starali, o životné prostredie, v ktorom žijú a pracujú a o veci, ktoré milujú.